Fastighetsägandets baksidor

Är verkligen redo för att göra den där golvavjämningen nu. Att hitta den där firman här i Lund som sysslar med golvavjämning, få över dem, och få betonggolvet fixat så att det blir snyggt och jämnt. Så att det blir slipat och glansigt också, det kommer att förvandla hela fastigheten. Så mycket som hyresgästerna har klagat på det gropiga och slitna golvet. Inga farliga klagomål, men ändå tydliga klagomål med att de gärna ser att det blir fixat.

Jag som fastighetsägare har ju som uppgift att fixa det och egentligen ska det inte ta såhär lång tid, men jag har haft så mycket att göra på jobbet att jag inte har hunnit ta tag i det eller ens ringa till Södra Sveriges Golvarbete i Lund och be dem komma över. Nu har jag dock äntligen gjort det, tog mig tiden även om den inte riktigt fanns, och bad dem att komma så snart som möjligt för att göra en golvavjämning och golvslipning på golvet i trappan och tvättstugan nere i källaren. Det är verkligen behövligt.

Det bästa med det är att sen när det väl är gjort så kommer det att hålla sig länge och jag kommer inte att behöva tänka på betonggolvet eller golvavjämningen igen på ett bra tag. Tycker det är skönt att ha kontakt med lite olika företag här i Lund, det är så smidigt att inte behöva krångla med att hitta rätt verksamheter utan att bara ringa till Södra Sveriges Golvarbete och veta att de kan fixa det. Väldigt smidigt.