Renovering i lägenheten

Goddag bloggen! Nu har jag äntligen fått det trevliga beskedet att jag vann budgivningen på den lägenheten i Nacka som jag så gärna ville ha. Det är visserligen mycket jobb med renovering som ligger framför mig, men jag ser framemot det väldigt mycket. Jag behöver kontakta allt från golvläggare till platssättare och målare, så det gäller att noggrant planera nu så att allting blir så bra som möjligt. En golvläggare är nog det sista som jag kommer att anlita och det känns ganska logiskt varför. Jag vill naturligtvis inte riskera att ett nytt golv skadas eller förstörs under renoveringen, det känns dumt att ta hit en golvläggare innan det kommer en målare till exempel. Målning av väggarna är nog det första som kommer göras. Det är perfekt att ta dit en målare när det ändå inte finns några möbler som kan stå i vägen.

Som jag sa tidigare så var det här verkligen en lägenhet jag ville ha och det kan tyckas ganska konstigt eftersom att det framstår som ett renoveringsprojekt. Det är absolut inte för varken planlösningen eller inredningen som jag vill ha den här lägenheten utan det är för den simpla anledningen att lägenheten ligger i Nacka. Ett område där jag växte upp och som alltid har legat mig varmt om hjärtat. Här har jag hela mina familj samlat och det är alltid här jag har drömt om att få bo. Att komma hem till de gamla kvarteren där man sprang och hittade på hyss eller kickade boll, den känslan är värmande och betyder väldigt mycket för mig. Sen har lägenheten även en väldigt fin balkong där jag kan se mig själv spendera många trevliga sommarkvällar nästa år. Så som ni förstår så är jag väldigt nöjd med att om några månader äntligen få komma hem till platsen där allt startade.