Golvläggning och renovering

Dags att ta tag i renoveringen! Så länge som vi har pratat om att renovera golvet utan att det har blivit någonting av det så ska vi äntligen ta tag i att göra det. Hoppas på att det kommer att bli bra. Hade egentligen inte varit några vidare problem för oss att göra det tidigare heller, för det är ju inte vi själva som ska göra det utan det är ju faktiskt golvläggare från Kungsholmen som ska göra det. Just Kungsholmen blir det eftersom det blir från Nya Golvjouren MB som är en firma som har bra erbjudanden och som dessutom hade många referenser, både bilder och kunder, så kändes som ett ganska tryggt val att välja just dem.

Vill du få hjälp med renovering eller omläggning av ditt golv så kan du fördelaktigen vända dig till Nya Golvjouren MB på Kungsholmen så att de kan hjälpa dig att få golvet omgjort på ett sätt som passar dig och precis det sätt som du önskar få det på. Och det var det vi fick höra som gjorde att vi verkligen ville få det.

Tanken fanns aldrig för oss att göra renoveringen själva, utan vi visste hela tiden att vi skulle komma att behöva ta hjälp istället för att göra projekten på egen hand. Då det är precis det vi har gjort med alla renoveringar i huset, både de stora och de små. Golvläggare, snickare, målare och andra hantverkare som hjälper oss med det som vi behöver hjälp med vad det än må vara.