Dags att renovera sovrummet

Dags att renovera sovrummet. Vi har hållit på med våra olika renoveringar här hemma av alla de olika rummen ett bra tag nu, men vi vill verkligen göra om hemmet så att det blir så som vi vill ha det. Det visste vi redan när vi köpte det, att vi skulle behöva göra om mycket för att få det så som vi vill ha det men det blir värt det i slutet. Det var inte så farligt dyrt med huset och planlösningen är i stort sett så som vi önskade så det är mest mindre renoveringar som gäller.

Hittills har vi hela tiden fått hjälp av de på Bygg & Kakelgruppen i Borås, en firma som jag förövrigt varmt kan rekommendera. De kan verkligen sin sak och jag tycker att de är väldigt duktiga. Vi har fått hjälp med renovering av vårt badrum, vår hall och nu är det dags för sovrummet.

Att renovera sovrummet är ingen vidare stor renovering egentligen, inte som den av badrummet i alla fall. Men det är ändå viktigt för hur det är upplagt kan påverka mycket hur man sover. Och trivs man inte i sovrummet så sover man ofta inte riktigt lika bra och sover man inte bra så blir allting annat väldigt mycket jobbigare också.

Som det är nu så kommer de från Bygg & Kakelgruppen i Borås att komma över till oss och börja med renoveringen i nästa vecka. De behövde tydligen inte komma över och kolla på det tidigare eftersom de redan varit hemma hos oss så många gånger, så det har fler fördelar att anlita samma byggfirma flera gånger, förutom det att man vet vad de går för.