Om en månad måste vi ha bestämt oss

Dags att försöka få över lite golvläggare hit som kan hjälpa oss med golvet. Det känns så onödigt att lägga ner en massa pengar på att renovera ett golv men det kommer nog att göra väldigt stor skillnad. Det gör det nu om vi kan se det, då ser allting väldigt gammalt och ganska fult ut. Men när vi tänker över allting med stora mattor så är det okej. Och det blir varmare att gå på men det känns ändå som att det är dags att ta tag i renoveringen av golvet för att få det så som vi vill ha det. Och jag tror inte att det är så värst komplicerat egentligen, bara att låta golvläggarna från Stockholms Golv & Måleri att komman hit och fixa med det.

Tycker att golvet som vi haft har varit väldigt fint egentligen, fin färg och fint trä, bara det att det är så slitet. Så tänkte först att vi skulle lägga ett nytt likadant golv, men jag vet inte om det är tråkigt. Då ser ingen annan att vi har renoverat det och sen när man ändå lägger så mycket pengar på deras golvläggare så kan det vara kul att få någonting nytt och fräscht också.

Får nog ta och tänka igenom det här lite mer innan vi ringer till Stockholms Golv & Måleri så att vi åtminstone vet hur vi vill ha det. Dock så får vi inte tänka på det alldeles för mycket, för då kan det ta ytterligare flera månader, till och med år, innan det blir av, och det är inte okej. Vi kan få en månad på oss att beställa oss och sen ska vi ringa och boka tid för golvläggare, oavsett om vi har bestämt oss eller inte.